Az új edzőtársam örömére

Amikor a gyerekem megszületett egy időre abba kellett hagynom a rendszeres sportot. Tudom, hogy most nagyon sokan azzal jönnének, hogy ami az embernek fontos, arra fog is időt szakítani, de én azt gondolom, hogy ha egy nőnek gyereke születik, akkor az a gyerek, az ő kényelme vagy gyerekkora, az élményei sokkal fontosabb számára, mint az, hogy esetleg ő edzésre tudjon menni vagy rendszeresen futni tudjon. Én legalábbis háttérbe szorítottam a gyerekem miatt az első két évre, mert úgy éreztem, hogy nem is tudnék nyugodtan futkorászni, úgy, hogy ott kell őt hagynom egyedül egy bébiszitterre mondjuk. Más megoldásom pedig nem lett volna, mivel a férjem sokat dolgozott, hogy anyagilag minden rendben legyen és semmiben se szenvedjünk hiányt.

Most azonban újra kezdtem a sportot, és kaptam is hozzá a férjemtől egy nagyon kedves meglepetést, egy apple watch órát, ami sokkal jobb, mintha egy edzőt kaptam volna. Hihetetlen ez az óra. Jelez, ha valamit rosszul csinálok, ha túl magas a pulzusom, hogy ha nem jó ütemben futok, ha túl gyorsan vagy túl lassan futok, és még egy szuper térkép is van benne, hogy ha erdőben futok – amit imádok – akkor se tévedjek el. Egészen egyszerűen imádom.

Egy gond volt vele, hogy a szíj, amit kaptam hozzá szövet és nem igazán a terepfutáshoz kedvez, ezért azonban felkerestem a https://applewatchshop.hu/ oldalt, ahol annyiféle csúcsszuper és strapabíró szíj van, hogy eleinte választani se tudtam. Rengeteg féle szíj közül lehet választani és mind gyönyörű, így nehéz volt, de végül kiválasztottam egy pirosat, ami megy a szettemhez is. Már most imádom, alig várom, hogy megérkezzen, és mehessek végre bátran a terep világba is, nélkül, hogy attól kellene tartanom, hogy bármi baj érné az órámat vagy a szíjat. Imádom a futást is és az órát is, a szíjjal együtt. Nagyon örülök, hogy most már nyugodtan sportolhatok újra, a gyerek is jó helyen van. Elégedett vagyok.