A cégem megmentői

Az ember alapít egy vállalkozást reményekkel teli, csillogó szemmel, és sokszor kis vágyakkal, nem pedig hatalmas, hihetetlen íveket mutató fejlődéssel. Én is így voltam ezzel. Szerettem volna egy kis céget alapítani, ami eltart engem és esetleg a családom rászoruló részét, akik már nem annyira tudnak aktívan részt venni a munka világában. Nem voltak hatalmas terveim, nem vártam hatalmas fejlődést és hihetetlen mennyiségben ívelő profitot. Néha azonban az élet átírja a szabályokat, és a kis, szerény igényekből hatalmas lehetőségeket teremt.

Az én esetemben például annyira elindult a vásárlói igény, hogy rövid idő alatt viszonylag nagy fejlesztést kellett végrehajtanom, mert kvázi egyszerre kellett nyolc embert felvennem, és átalakítanom a fejemben is a céges felépítést és struktúrát az egyszemélyes vállalkozásból a több alkalmazottat foglalkoztató vállalatra. A következő években, közel három éven keresztül, azt tudom mondani, hogy folyamatos fejlődés és emelkedés jellemezte a vállalatot. Nagyon örültem neki, minden hihetetlen könnyen és egyszerűen ment, én még csak nagyon feszültséget sem éreztem magamban. Minden ment szépen a maga rendjén.

Igen ám, de történt egyszer csak, hogy megállt ez a fajta folyamat. Én nem is igazán értettem, mert konkrétan az igények folyamatosan érkeztek, de valahogy azt vettem észre, hogy úgy szolgáljuk ki őket az alkalmazottak tekintetében, mint eddig. Elkezdtem törni rajta a fejem, hogy mi lehet a baj, és annyira nem jutottam vele sehova, hogy az egyik ismerősöm ajánlása alapján felkerestem a kogwheel kis csapatát segítségért. Hát el kell mondjam, hihetetlen eredményeket értek el. A kollégák újra a régiek. Ki-ki esetleg más pozícióban, más motivációs tényezőkkel, de új lendületre kapott a cég. Felbecsülhetetlen munkát nyújt ez a kis csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Ha most kezdeném, biztos, hogy már a kiválasztáskor igénybe venném a szolgáltatásaikat, mert szuper szakértelem és technikák alapján tudnak segíteni nem csak a kiválasztás, de az emberek pozícionálása területén is.