A munkahelyem kedvencei

Nemrég azt a nemes feladatot kaptam, hogy nézzek körbe a piacon, és javasoljak egy olyan csapatot, szervíz csapatot, akik kellő szakmai felkészültséggel és tapasztalattal rendelkeznek az apple termékek szerelése terén, mindemellett gyorsan és nagyon megbízhatóan dolgoznak, és hát természetesen, mivel céges telefonokról van szó, és felbecsülhetetlen adatokat tárolnak ezek az eszközök, legyenek maximális szinten megbízhatók az adatok tekintetében is, vagyis tökéletesen feddhetetlenek. Hát ez úgy éreztem, hogy az év szivatása, ugyanis még magamnak is hiehtetlen nehéz lenne hirtelen egy csapatot megtalálni, de ugye ha mégsem vállnak be, akkor tovább állok és kész. Megyek tovább és keresek egy másikat. Ezt a munkahelyemnél nem fogom tudni megtenni, mert hihetetlen következményekkel járna, jól tudom, azonban nagyon nagy dicséretre is számíthatok, ha jó csapatot találok.

Inkább azon kezdtem el tehát gondolkodni, hogy ki az, melyik partner, vagy ismerős, barát, aki tudna nekem ajánlani egy olyan csapatot, akikben feltétel nélkül megbízik és szakmailag is ajánlani tudja őket céges telefonok szervíz szolgálatátására. Eszembe is jutott az egyik ismerősöm, aki hála a jó égnek a https://iszereles.hu/ csapatot ajánlotta, és én megmondom őszintén, hogy nem is keresgéltem tovább. Egészen egyszerűen fogtam magam, ellátogattam hozzájuk, feltettem néhány nagyon panaszos kérdést egy készülékkel kapcsolatban és meggyőződtem arról, hogy nem csak szakmailag értenek az eszközökhöz, de nagyon jó emberek is. Az pedig ilyen téren a legfontosabb, mert a megbízhatóságot azt hiszem másban nem is tudjuk mérni.

Javasoltam is őket a cégnél, és azóta is rendületlen és töretlen kapcsolatban vagyunk velük, nagyon elégedetten, immáron közel kétszázötven darabos telefon állománnyal. Nagyon szeretek velük együtt dolgozni, mert hát természetesen az ajánlás után jött a dicséret, és a telefonok szerviz szolgáltatási ügyintézése is a cégnél, amit így egyáltalán nem bánok.