Legnagyobb segítségem

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, én nem igazán szeretem a nagy világmárkákat használni sem alapozó, sem pedig szemfesték és egyéb kiegészítők tekintetében, hiszen rengeteget kellene arra költeni, hogy mindig meg tudjon az ember csinálni egy alap sminket, ráadásul hihetetlen maszk hatást tud eredményezni ezeknek a márkáknak az alapozója időnként. Persze nekem amúgy sem a smink termékek a kedvenceim, hanem a női parfüm az, amivel igazán le lehet venni engem a lábamról, és itt persze nekem nem a márka számít, hanem az illata és hogy mennyire tudok beleszeretni.

Nem igazán szeretem a fűszeres illatokat, leginkább az üde hűs illatokat részesítem előnyben, de volt már olyan is,  hogy egy-egy keményebb illat is magával ragadott. Találtam ehhez a mániámhoz egy tökéletes segítséget a pipereshop.hu oldal keretében, ugyanis hihetetlen sok avon terméket meg lehet itt találni ami számomra nem csak nagy kedvenc és ár-érték arányban tökéletesen megfelelő, hanem bizony sok régi szép emléket is ébreszt, hiszen én ezekkel a termékekkel tanultam meg sminkelni magam, ezeket a termékeket rendeltük először anyukámmal, és mint olyan hihetetlen szép érzéseket kel bennem amikor nézegetem ezt az oldalt.

Most pedig találtam egy új kedvencet illat tekintetében, nem kifejezetten alkalmi illat, hanem igazság szerint a mindennapokra tökéletes. Kicsit savanykás, és hihetetlen kellemes érzést kelt mindenkiben aki megérzi rajtam. Már több barátnőm is ezt használja, és szinte mindenki azt hiszi hogy valami nagy világ márka illata, pedig csak egy egyszerű kis ékszer a pipereshop oldaláról. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis oldalt, biztos vagyok benne, hogy talál magának olyan terméket amit meg tud rendelni és előszeretettel használni.